Artist talk: Sari Majander

Mød Grafisk Værksted Vejle's artist in residence

Grafisk Værksted Vejle præsenterer Artist Talk med Artist In Residence-kunstner Sari Majander fra Finland.

Alle interesserede inviteres til at møde kunstneren, som vil vise eksempler på værker og arbejdsproces på Vejle Kunstmuseum.

Kunstnerens ophold i Vejle er under artist in residency, støttet af Det Obelske Familiefond og Billedkunstrådet i Vejle.

26.10.2018
Fra 15:30

Vejle Kunstmuseum
Flegborg 16-18

Vejle Kunstmuseum

Kunst skaber dialog mellem mennesker og inde i mennesker. Kunstmuseet kan, med sin unikke samling der taler til både unge og ældre, nye og erfarne kunstinteresserede, spille en rolle i samfundsdebatten og i de besøgendes identitetsskabelse.

Museet er førende indenfor grafik og værker på papir, med en unik samling på omkring 20.000 værker af slagsen. Det er den næststørste samling af grafiske værker i Danmark, og den unikke position skinner igennem på hele museet.

Læs mere om Vejle Kunstmuseum, udstillingerne og praktisk information her.

Flegborg 16-18

Tirsdag-søndag kl. 11-17