Efterårsdage i jernalderen

Jernalderfolket i Vingsted inviterer indenfor i landsbyen tirsdag og onsdag i skolernes efterårsferie.

Kom og vær med i jernalderen. Tre værksteder er åbne hele dagen. Du kan bl.a. prøve kræfter med smedning, vævning og keramik. På Steppinggården er bålet tændt, og du kan være med til at bage fladbrød, kværne smør og grutte mel. Dagen igennem vil der være lidt smagsprøver på jernaldermad, og snakken vil gå på, hvad der var vigtigt for jernaldermennesker, når efteråret kom.

Alle dyrene kan du naturligvis også gå ind til.

Du kan komme og være med hele dagen, men du er også velkommen til at være med en time eller to. Der er masser af gode oplevelser uanset hvor lang tid, du har til at prøve kræfter med jernalderen.

Når du kommer til Jernaldermiljøet, så gå ind i det store hus på toppen af landsbyen. Det er Steppinggården, og her finder du jernalderkvinden Katla, der ud over at lave mad over bål, tager imod billetter eller betaling.

16.10.2018 - 17.10.2018

Børn 40 kr / voksne 80 kr