Fernisering: Can Art create Empathy?

Fernisering: Can Art create Empathy?

Event Group

Mød den internationalt anerkendte kunstner Thierry Geoffroy, der åbner sin udstilling 'Can Art create Empathy' i Maskinrummet på vejle Kunstmuseum.

I juni får Vejle Kunstmuseum besøg af kunstneren Thierry Geoffroy, der via sine dialogbaserede værker, vil teste graden af empati i byen. Hvordan har lokalbefolkningen det egentlig derude og kan kunst vække empatiske følelser og være en måde at løse vores akutte problemer på? Resultatet af besøget i Vejle kan du se i udstillingen Can Art create Empathy? d. 21. juni kl. 13-15, hvor Thierry vil være tilstede og fortælle om sit projekt og der er premiere på hans kunstfilm optaget i byens gader.

Thierry Geoffroy arbejder med relationer og bruger debatten og handlingen som kunstnerisk strategi. Han er kendt for sine politiske interventioner på kunstens store etablerede institutioner som MOMA i New York og Venedig Biennalen. 

Forbered jer på en kunstner med et stort engagement for morgendagens samfund og bliv klogere på dine medborgere d. 21. juni kl. 13.00 på Vejle Kunstmuseum.

Læs mere om kunstneren og udstillingen her.

Arrangementet er gratis. Tilmelding er ikke nødvendig.

Event Hours

Dato 

21.06.2019
Fra 13:00

Pris 

Gratis

Museum second column

Museum second column information

Vejle Kunstmuseum
Flegborg 16-18
7100
Vejle

Vejle Kunstmuseum

Kunst skaber dialog mellem mennesker og inde i mennesker. Kunstmuseet kan, med sin unikke samling der taler til både unge og ældre, nye og erfarne kunstinteresserede, spille en rolle i samfundsdebatten og i de besøgendes identitetsskabelse.

Museet er førende indenfor grafik og værker på papir, med en unik samling på omkring 20.000 værker af slagsen. Det er den næststørste samling af grafiske værker i Danmark, og den unikke position skinner igennem på hele museet.

Læs mere om Vejle Kunstmuseum, udstillingerne og praktisk information her.

Adresse:
Flegborg 16-18
7100 Vejle

Åbningstider:
Tirsdag-søndag kl. 11-17
Mandag lukket, dog åbent 2. påskedag og 2. pinsedag

Museet er lukket: 24., 25., 26. og 31/12 samt 1/1