Forårsdag i Jernalderen

Tag familien med til masser af aktiviteter i Vingsted.

Livet og lyset er kommet tilbage til jernalderlandsbyen. Fårene har fået lam og jernalderfolket er i fuld gang med arbejdet både ude og inde.

Børn og voksne kan deltage i forskellige forårsaktiviteter og være med til at fejre forårets komme.
På høvdingens gård tilberedes et lækkert måltid.
Jernalderbønderne vil være i gang med arbejdet med husdyrene og markerne. Dyrene skal fodres, og koen skal malkes.
Nogle af fårene skal klippes, ulden skal sorteres, og der bliver mulighed for at øve sig i at spinde garn og væve.
De store stude skal arbejde med pløjning af markerne, så de kan blive klar til såning.
Dagen afsluttes med at fælles måltid og en forårsceremoni på markerne.

Køb billetter via linket herunder, eller betal med Mobile-pay eller kontant på dagen.

06.05.2018 - 06.05.2018

80 kr. for voksne, 40 kr. for børn