Sommerdag i jernalderen

Tag familien med til en dag med dyr, jernaldermad og aktiviteter
Sommeren er den bedste tid i jernalderen. Solen varmer, fuglene fløjter, lammene springer rundt, og man kan indsamle mad i skov og eng.

Tag familien med og oplev en sommerdag i jernaldermiljøet med nogle af de aktiviteter, der hører til sommeren:

Vær med til at fodre geder, får, koen og studene, og prøv kræfter med nogle af jernalderbondens mange redskaber og gøremål.

Store og små hænder kan prøve forskellige jernalderhåndværk, malke koen og gederne og indsamle urter. Og så skal vi sammen tilberede et dejligt jernaldermåltid, som vi til sidst spiser foran høvdingens gård.

Alt foregår i familietempo, og der er opgaver til store og små.

12.08.2018 - 12.08.2018

Børn 40 kr / voksne 80 kr